Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Pårørendegruppe

Spiseforstyrrelsesforeningen er en landsomfattende medlemsorganisasjon for alle berørte av en spiseforstyrrelse.

Vi tilbyr høsten 2019 pårørendegrupper i Oslo, Drammen, Ski og Lillehammer med oppstart ila september. Gruppene har inntil 8 deltakere og møtes ca 1 gang i måneden. Hvert møte varer i 2 timer og det er totalt 6 samlinger med ulike temaer. Tilbudet er gratis, du trenger ikke henvisning og alle som deltar i gruppen har taushetsplikt.

Det kan være krevende å leve i nære relasjoner til noen som sliter med en spiseforstyrrelse. Mange blir sittende alene med problemer og spørsmål. I våre pårørendegrupper kan du møte andre i samme situasjon som deg selv og dele tanker, følelser og erfaringer med noen som forstår. Vi ønsker å sette fokus på mestring og på det å ta vare på seg selv som pårørende.

Påmelding og oppstart og tidspunkt for grupper se her. Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med oss på post@spisfo.no, vi svarer deg gjerne på dine spørsmål!

Pårørendegruppe

Oslo: Gruppen har startet (torsdager), men fortsatt muligheter for å bli med! 

Drammen: Oppstart mandag 23. september kl 18.00, Lærings- og mestringssenteret, Drammen sykehus (fortsatt mulig å melde seg på selv om gruppe har startet!).

Lillehammer: Oppstart torsdag 26.september kl 18.00, Villa Utsikten (fortsatt mulig å melde seg på selv om gruppe har startet!).

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as