top of page
Screenshot 2020-11-26 at 13.40.55.png

SAMTALEGRUPPE

Samtalegruppe er et tilbud til deg (over 18 år) som har et problematisk forhold til mat, kropp og vekt. Det stilles ingen krav til diagnose, man trenger ingen henvisning og det er gratis (*) å delta. 

Det vil ikke være fokus på en bestemt spiseforstyrrelse, men de problemer, tanker og følelser som alle med en spiseforstyrrelse kan oppleve som vanskelige. Gruppen kan ikke erstatte profesjonell behandling, men mange bruker tilbudet parallelt med annen type behandling, i påvente av – eller etter endt behandling.

Deltakelse i gruppe er ikke riktig for alle, og ikke til ethvert tidspunkt - dette vil blant annet avhenge av hvor den enkelte er i sin utviklingsprosess og av hvilken måte det fungerer for den enkelte å jobbe med seg selv på. Er du usikker på om en gruppe kan være noe for deg, er du velkommen til å snakke med oss om det.

Gruppene har inntil 6 deltakere og møtes en gang i uka i totalt 12 uker. Hvert møte varer i 2 timer og har en fast struktur.

Ønsker du mer informasjon eller er du interessert i å delta i en av våre samtalegrupper kan du ta kontakt med oss på post@spisfo.no og vi vil da gi deg informasjon om grupper som er under planlegging eller på vei til å starte opp. 

Påmelding (og informasjon om tid og sted) til samtalegrupper for 2024 finner du lenger ned på denne siden.

(*) Å delta i samtalegruppe er gratis, men du må være medlem i SPISFO for å benytte deg av tilbudet.

 

For mer informasjon om medlemskap 

PÅMELDING TIL SAMTALEGRUPPER

DIGITAL SAMTALEGRUPPE
Sted: Teams
Denne gruppen er nå dessverre fullbooket. 

DIGITAL SAMTALEGRUPPE
Sted: Teams

 

Tidspunkt og oppstartsdato
 

Tid: Kl. 17:00 - 19:00

Dato: Mandager 15. januar 2024 (uke 3)

Takk for innmelding!

Dette skjemaet godtar ikke lenger innsendinger. Følg med på våre sosiale medier og hjemmeside for nye oppstartsdatoer og påmeldingsskjemaer til grupper i SPISFO.Ved spørsmål, eller ved ønske om å bli kontaktet av oss når nye oppstartsdatoer er satt, kan du sende e-post til post@spisfo.no.

SPISFO VESTFOLD OG TELEMARK
Sted: Porsgrunn 
Denne gruppen er nå dessverre fullbooket. 

SPISFO VESTFOLD OG TELEMARK

Sted: Porsgrunn 

 

Tidspunkt, oppstartsdato og adresse:
 

Tid: Kl. 18:00 - 20:00

Dato: Onsdag 20. september 2023 (uke 38)

Adresse: Storgata 101, 3921 Porsgrunn

Takk for din påmelding til samtalegruppe! Vi tar kontakt med deg på e-post hvor du vil få en bekreftelse på plass i gruppen.

Dette skjemaet godtar ikke lenger innsendinger. Følg med på våre sosiale medier og hjemmeside for nye oppstartsdatoer og påmeldingsskjemaer til grupper i SPISFO.Ved spørsmål, eller ved ønske om å bli kontaktet av oss når nye oppstartsdatoer er satt, kan du sende e-post til tone@spisfo.no.

bottom of page