chat-2389223_1280.png

CHAT

Her kan du chatte med en fra oss.

Av og til kan det være godt å ha noen å "snakke" med. Vår nasjonale chatt er et lavterskeltilbud hvor alle kan skrive inn. Chatten betjenes kun av ansatte eller opplærte frivillige som enten har egenerfaring eller er pårørende, og alle har taushetsplikt.

De som kontakter oss er de som har en spiseforstyrrelse selv eller et anstrengt forhold til mat, kropp og vekt, de som lurer på om de kanskje har det og de som er bekymret for en av sine nærmeste. Også lærere, trenere og helsepersonell som ønsker veiledning tar kontakt med oss.

Du kan skrive med oss når du trenger noen å "snakke" med, ønsker svar på ulike spørsmål omkring spiseforstyrrelser, om oss og våre aktiviteter, eller ønsker å bestille skriftlig informasjon.

Våre åpningstider:

Mandag: 09.00 – 16.00
Tirsdag: 09.00 – 16.00
Onsdag: 09.00 - 16.00
Torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 16.00
 

For å chatte med oss går du inn på forsiden av vår nettside og nederst til høyre vil det dukke opp et meldings-ikon/prateboble-ikon når chatten er betjent. Dette ikonet ruller med nettsiden når du scroller ned eller opp. Du trykker så på dette ikonet for å starte en chatt-dialog med oss. Når chatten ikke er tilgjengelig vil det vises et mail-ikon der. Her kan du sende oss mail hvis du ønsker at vi skal kontakte deg ved første mulige anledning ved å trykke på dette ikonet. 

Du kan også ringe vår informasjons- og støttetelefon på 22 94 00 10. Se her for mer informasjon om dette tilbudet og åpningstider.