top of page
Screenshot 2020-11-26 at 13.40.55.png

PÅRØRENDEGRUPPE

Det kan være krevende å leve i nær relasjon til noen som sliter med en spiseforstyrrelse. At en du er glad i blir syk er vanskelig og man kan ofte føle seg både maktesløs og alene. I våre pårørendegrupper kan du møte andre i samme situasjon som deg selv og dele tanker, følelser og erfaringer med noen som forstår. Vi ønsker å sette fokus på mestring og på det å ta vare på seg selv som pårørende. 

Gruppene har inntil 8 deltakere og møtes hver 3. uke. Hvert møte varer i ca. 2 timer og det er totalt 6 samlinger med ulike temaer.  

Tilbudet er gratis (*), du trenger ikke henvisning og alle som deltar i gruppen har taushetsplikt.

Gruppene er åpne for foreldre, søsken, samboer/ektefelle, besteforeldre og venner. Uansett relasjon er du velkommen til en trygg møteplass hvor du kan snakke med andre som vet litt om hva det vil si å være pårørende. 

Er du interessert i å delta i en gruppe eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt på e-post post@spisfo.no eller telefon 22 94 00 10. 

(*) Det er gratis å delta i våre grupper, men for å kunne benytte tilbudet må enten du, eller den du er pårørende til, være medlem i organisasjonen.

For mer informasjon om medlemskap

PÅMELDING PÅRØRENDEGRUPPE

Påmelding til pårørendegruppe i Porsgrunn høsten 2022. 

Innmelding registrert!

Dette skjemaet godtar ikke lenger innsendinger.

bottom of page