Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Når følelser blir mat

Kurset passer både for deg som selv har et problematisk forhold til mat, kropp og vekt, samt pårørende og andre som ønsker å lære mer om tematikken.

Dato: 12 og 13. mai, fra 10.00 til 16.30 begge dager.

Pris 1200,- / medlemmer 800,- (Prisen inkluderer lunsj begge dagene)*

Selv om spiseforstyrrelser handler om ulike måter å kontrollere mat og vekt på, handler lidelsen først og fremst om følelser.

På kurset vil du blant annet lære mer om:
Ulike typer spiseforstyrrelser, fellestrekk, bakenforliggende årsaker, utløsende- og opprettholdende faktorer, fysisk vs. psykisk sult og sammenhengen mellom mat og følelser.

Gjennom nærmere forståelse for sammenhengen mellom selvaksept, egenomsorg og god psykisk helse skaper kurset rom og mulighet for å bli bedre kjent med deg selv.

Kurset varierer mellom undervisning, samtaler og gruppearbeid.

Det er begrenset antall plasser på kurset.

Påmelding er bindende og skjer via påmeldingsskjema under. Har du spørsmål om kurset kan disse sendes til elin@spisfo.no

*Er du ikke medlem? Meld deg inn og spar penger! Et medlemskap hos oss koster 200 kr per kalenderår. Ved å være medlem hos oss støtter du oss og arbeidet vi gjør i kampen mot spiseforstyrrelser.

Du kan melde deg inn via innmeldingskjema som du finner her!

Det er også mulig å bli medlem via VIPPS: Betal og send navn, adresse, e-post og fødselsdato på melding i VIPPS til 79498


Påmeldingsskjema

< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as