Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Informasjons- og støttetelefon

Av og til kan det være godt å ha noen å snakke med. Vår nasjonale informasjons- og støttetelefon er et lavterskeltilbud hvor alle kan ringe inn. Du kan være anonym hvis du ønsker det. Telefonen betjenes kun av ansatte eller opplærte frivillige som enten har egenerfaring eller er pårørende, og alle har taushetsplikt.

Til oss ringer de som har en spiseforstyrrelse selv, de som lurer på om de kanskje har det og de som er bekymret for en av sine nærmeste. Også lærere, trenere og helsepersonell som ønsker veiledning tar kontakt med oss.

Du kan ringe oss når du trenger noen å snakke med, ønsker svar på ulike spørsmål omkring spiseforstyrrelser, om SPISFO og våre aktiviteter, eller ønsker å bestille skriftlig informasjon.

Våre åpningstider

Telefonnummer: 22 94 00 10

Tid:
Mandag: 09.00 – 16.00*
Tirsdag: 09.00 – 16.00*
Onsdag: Stengt 
Torsdag: Stengt
Fredag: 09.00 – 16.00*

*Telefonen er ikke betjent mellom 11:30 – 12:15, da har vi lunsj.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Følg oss: