Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny
mandag
29
mai
Temauke: Spiseforstyrrelser, kropp og seksualitet
Oslo

Temauke: Spiseforstyrrelser, kropp og seksualitet

Spiseforstyrrelsesforeningen Oslo og Akershus tar sats og arrangerer vår aller første temauke! Overskriften er ”Spiseforstyrrelser, kropp og seksualitet”.

Vi starter med en åpningsmarkering mandag 29. mai og avslutter med en skikkelig fest på World Eating Disorders Action day, fredag 2. juni. Vi ønsker å favne bredt og nå ut til mange og skal i løpet av uken innom temaer som: kroppspositivisme, kropp og seksualitet på godt og vondt, overgrep og spiseforstyrrelser, skeiv og spiseforstyrret og kapitalisme og kropp. Det er allerede spennende, dyktige og interessante mennesker som har sagt ja til å være med som foredragsholdere, paneldeltakere og til å underholde.

Det blir arrangementer i ulike former hver dag.... Lokasjonene for arrangementene kommer til å variere, men vi skal selvfølgelig holde dere oppdatert på både hva, hvem, hvor og når.

PROGRAM:
Mandag 29. mai: Åpningsmarkering/https://www.facebook.com/events/1801320503517932/

Vi gleder oss masse og håper dere ønsker å være med å utforske disse spennende temaene sammen med oss.

Har du spørsmål, forslag eller ønsker du å bidra på en eller annen måte?

Ta kontakt med oss på:
susanne@spisfo.no eller anette@spisfo.no
< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as