top of page

21. desember


Det er fredag, snart jul og vi åpner luke 21 i kalenderen vår. I dag møter vi vår kjære kollega Mari Negård Thorud.

Mari har tidligere bidratt som frivillig i SPISFO, den gang da vi fortsatt het IKS. Hun er utdannet sosionom og jobber i dag som rådgiver hos oss i SPISFO. Hun er veileder i samtale- og pårørendegruppene våre, svarer på den nasjonale informasjons- og støttetelefonen* vår og har personlige samtaler. Hun er varm, tålmodig og møter alle hun treffer med et genuint ønske om å lytte og forstå.

Vi opplever at de som møter Mari enten i en av gruppene eller i en personlig samtale sitter igjen med en følelse av å bli sett og lyttet til.

Mari deler kontor med Line, og Line mener Mari lager god stemning i lunsjen fordi hun alltid kommer med dumdristige historier fra eget liv. Vi andre i team SPISFO er enig, og setter stor pris på Maris historier, gode humør og oppriktige interesse for andre.

Ellers er hun veldig opptatt av horoskop og at noen skal forstå drømmene (marerittene) hun har om natten.

Her er Maris svar på julespørsmålene våre:

Hva er ditt julebudskap? Bruk tiden din på noe eller noen du er glad i!

Og apropos tid: Noen kan trenge litt ekstra tid og tålmodighet fra deg i julen. Det kan kanskje være vanskelig å oppdage at noen trenger din tid, så min oppfordring er: Tilby det! Litt ekstra tid og tålmodighet kan bety mye for den som trenger det i julen, og for øvrig året rundt! Og til deg som trenger tid og tålmodighet: Be om det! Det ekke farlig, men kanskje litt ubehagelig.

Hva er din favoritt juletradisjon? Det må være å komme hjem til jul.

Hvem vil du sende en julehilsen til? Jeg vil sende en julehilsen til Anette som har laget en så fin julekalender i år!

*I forbindelse med jul og nyttår er telefonen stengt fra kl. 12.00 fredag 21. desember til og med torsdag 3. januar! Første ordinære åpningsdag etter ferien er fredag 4. januar.

Trenger du noen å snakke med i julen og romjulen kan du ta kontakt med:

Mental Helses Hjelpetelefon på tlf 116 123 – Hjelpetelefonen er døgnåpen hver dag hele året og det er gratis å ringe.

Kirkens SOS/SOS-telefonen på tlf 22 40 00 40 – Krisetelefonen er døgnåpen hver dag hele året og det er gratis å ringe.

Du kan også ta kontakt med legevakten på tlf 116 117 – hvis det står om liv og helse ring 113.

PS! Har du fått med deg medlemskampanjen vår? Hvis du melder deg inn innen 24. desember får du et av de fine SPISFO-smykkene våre inkludert i medlemsprisen! Les mer om medlemskampanjen og hvordan du kan kjøpe SPISFO-smykkene i julegave til deg selv eller noen du er glad i her.

Følg oss på Instagram og Facebook hvis du vil ha oppdateringer på når dagens kalenderluke er publisert her på bloggen!

0 comments

Recent Posts

See All

Ledig stilling som rådgiver i Oslo

Spiseforstyrrelsesforeningen søker en ny medarbeider i 60% stilling til vårt hovedkontor i Oslo. Spiseforstyrrelsesforeningen er en landsdekkende medlemsorganisasjon som tilbyr støtte-, råd- og veiled

bottom of page