Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Meld deg inn nå - få et SPISFO-smykke gratis!

Bli medlem i dag og hjelp oss i kampen mot spiseforstyrrelser! SPISFO er en organisasjon for alle som er opptatt av temaer knyttet til psykisk helse og spiseforstyrrelser.

Hvis du melder deg inn innen 24. desember får du et av de fine SPISFO-smykkene våre med på kjøpet(sveip for bilder). Medlemskap koster 200 kr per kalenderår! Er du mellom 15 og 26 kan du bli ungdomsmedlem for bare 50 kr per kalenderår.

Meld deg inn via påmeldingsskjema eller ved å bruke VIPPS: Betal og send navn, adresse, e-post, fødselsdato og hvilket smykke du vil ha på melding i VIPPS til 79498.

Bilde av SPISFO-smykkerEr du allerede medlem, men ønsker å kjøpe et SPISFO-smykke til deg selv eller noen du er glad i? Som takk for støtten får alle medlemmer SPISFO-smykkene til medlemspris (200 kr) frem til og med 24. desember! Betal og send navn, adresse og hvilket smykke du vil ha på melding i VIPPS til 79498.


PS. Det nærmer seg jul, så smykkene selges til ordinær pris (300 kr) til alle som mangler en julegave eller to, men ikke er medlem/ikke ønsker å melde seg inn. 


* Smykket sendes når medlemskontingenten er betalt og registrert hos oss.

Innmeldingsskjema

Alle feltene må være fylt inn før skjemaet kan sendes inn.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as