top of page

9. desember


Vi tenner to lys for håp og glede, mens vi åpner kalenderluke nummer 9 og finner SPISFO-styremedlem Mette Hanekamhaug.

Mette har lang erfaring fra både organisasjonsarbeid og politikken, og arbeider nå som kommunikasjonsrådgiver i Norske Kvinners Sanitetsforening.

Som både tidligere og nåværende styremedlem har Mette et brennende engasjement for å bidra til å videreutvikle organisasjonen og fortsette det viktige arbeidet SPISFO gjør. Hun brenner for å øke kunnskapen og bevisstheten rundt Spiseforstyrrelser og psykisk helse.

I anledning verdensdagen for psykisk helse i fjor publiserte Mette et sterkt og personlig innlegg på bloggen sin, hvor hun skriver om ensomhet og skam.

Mette er opptatt av at vi må begynne å se hele mennesket og behandle mennesker mer helhetlig og at dagens skille mellom kropp og sinn kan hindre god og effektiv helsehjelp.

I jobben sin hos Norske Kvinners Sanitetsforening er hun med på å sette viktige saker på dagsorden, i tillegg er hun en dyktig og aktiv samfunnsdebattant med et stort engasjement.

Vi i SPISFO takker Mette for hennes engasjement og ønske om å bidra!

Her er Mettes julespørsmålsvar:

Hva er ditt julebudskap? Jeg er ikke særlig fan av “motivasjons-quotes”, men har et som jeg synes kan være en ledestjerne for oss alle: Vær stolt over hvor langt du har kommet, og ha tro på hvor langt du kan nå. Det er viktig å ha høye mål og ambisjoner, men også evne å glede seg over delmålene man har nådd.

Hva er din favoritt juletradisjon? Så enkelt, så kjedelig og akk så deilig tradisjon: slappe av. Senke skuldrene, sove, tasse rundt i pysj hele dagen, lese Donald Duck (som min far fremdeles abonnerer på) og rett og slett nyte stillheten.

Hvem vil du sende en julehilsen til? Jeg ønsker å sende en julehilsen til min mor, Inger Hanekamhaug. Jeg er stolt over og glad for å ha et så flott forbilde i livet mitt. Hun er det mest empatiske mennesket jeg kjenner og jeg håper jeg en gang klarer å være en like god mor som hun har vært for meg.

PS! Har du fått med deg medlemskampanjen vår? Hvis du melder deg inn innen 24. desember får du et av de fine SPISFO-smykkene våre inkludert i medlemsprisen! Les mer om medlemskampanjen og hvordan du kan kjøpe SPISFO-smykkene i julegave til deg selv eller noen du er glad i her.

Følg oss på Instagram og Facebook hvis du vil ha oppdateringer på når dagens kalenderluke er publisert her på bloggen!

0 comments

Comentarios


bottom of page