top of page

13. desember


Line Lie 2.png

Line er kontorets sangfugl og gledessprederen, i tillegg er hun dyktig og omsorgsfull i stillingen som rådgiver. Hun utdannet Osteopat, har en bachelor med videreutdanning innen helse og fire års arbeidserfaring fra psykiatrien innen rus og spiseforstyrrelser.

Siden november i fjor har hun jobbet som rådgiver i SPISFO. Line er veileder i samtale– og pårørendegruppene våre, har personlige samtaler, svarer på henvendelser på den nasjonale informasjons- og støttetelefonen vår, holder foredrag og deltar på mange forskjellige kurs og informasjonsmøter ute i feltet.

Som profesjonell sangfugl er hun en del av Akerselva kvinnekor og fra tid til annen lyser hun opp arbeidsdagen med litt kvitring fra kontoret hun deler med Mari.

Vi er glade og stolte for å ha Line med som en del av team SPISFO, hennes engasjement smitter over på alle som er i nærheten av henne.

Her er Lines svar på de tre magiske julespørsmålene:

Hva er ditt julebudskap? Stjel julen tilbake! Gjør det du trenger og har lyst til, for at julen skal bli god for deg.

Og en liten juleoppfordring til alle: Si “Hei! Så fint å se deg”, i stedet for den automatiske frasen som ramler ut av oss,  “Hei, hvordan har du det?”, for noen ganger trenger man bare å bli sett. Husk å sette pris på hverandre.

Hva er din favoritt juletradisjon? Juletorsk. Alltid juletorsk på julaften. Havets biff! Shit som jeg gleder meg.

Hvem vil du sende en julehilsen til? Denne hilsenen er til alle dere som syntes jul er sårt, vanskelig og slitsomt. Lag en liten plan og oversikt på hva som skal til for at den kan bli mindre av det som er vondt og vanskelig. Hva skal til for at du skal få dette til? Små triks som det kan gjøre at jul kan bli mindre utfordrende. Verdt et forøk!?

Og så, en ekstra hilsen til Regjeringen og nærmere bestemt Helseministeren vår Bent Høye. Vi i SPISFO ønsker oss mer midler ($$$) slik at vi kan fortsette å hjelpe alle våre tilknyttede, utvikle oss og gjøre slik at vi kan hjelpe enda flere!

I går fant vi kloke og varme ord fra forfatter og psykiater Anne Kristine Bergem bak kalenderluka!

PS! Har du fått med deg medlemskampanjen vår? Hvis du melder deg inn innen 24. desember får du et av de fine SPISFO-smykkene våre inkludert i medlemsprisen! Les mer om medlemskampanjen og hvordan du kan kjøpe SPISFO-smykkene i julegave til deg selv eller noen du er glad i her.

Følg oss på Instagram og Facebook hvis du vil ha oppdateringer på når dagens kalenderluke er publisert her på bloggen!

0 comments

Recent Posts

See All

Spiseforstyrrelsesforeningen søker en ny medarbeider i Innlandet. Spiseforstyrrelsesforeningen er en landsdekkende medlemsorganisasjon som tilbyr støtte-, råd- og veiledning til de som sliter med sp

bottom of page