top of page

22. desember


Bak luke 22 i julekalenderen vår finner vi SPISFO-styremedlem Lisa Artzen.

Lisa er utdannet sosionom og familieterapeut. Hun har tidligere jobbet på DIXI – ressurssenter for voldtektsutsatte. I dag bruker hun kunnskapen og kompetansen sin som timeslærer ved OsloMet og til å støtte og hjelpe mennesker som står i kriser og utfordringer i livet.

Hun er levende engasjert i å hjelpe andre og når hun ikke er på jobb bruker hun mye tid på å være sammen med, vise kjærlighet og omsorg for de som står henne nær.

Lisa er hardtarbeidende, engasjert og inspirerende. Hun bruker sin tid, sin stemme og sitt engasjement på å bry seg om andre og er flink til å se folk rundt seg.

En stor takk fra tema SPISFO for god innsats i årene som styremedlem hos oss.

Her er Lisas svar på julespørsmålene:

Hva er ditt julebudskap? Husk at den beste gaven du kan gi er tid sammen med de du er glad i!

Hva er din favoritt juletradisjon? Jeg ser på Amalies jul på DVD hvert år, siden den ikke lenger går på TV. Noen tradisjoner varer livet ut.

Hvem vil du sende en julehilsen til? Jeg vil gjerne sende en julehilsen til Nissen, håper han har gjør litt ekstra stas på de flotte ansatte i SPISFO som har stått på i hele 2018!


I forbindelse med jul og nyttår er telefonen stengt fra kl. 12.00 fredag 21. desember til og med torsdag 3. januar! Første ordinære åpningsdag etter ferien er fredag 4. januar.

Trenger du noen å snakke med i julen og romjulen kan du ta kontakt med:

Mental Helses Hjelpetelefon på tlf 116 123 – Hjelpetelefonen er døgnåpen hver dag hele året og det er gratis å ringe.

Kirkens SOS/SOS-telefonen på tlf 22 40 00 40 – Krisetelefonen er døgnåpen hver dag hele året og det er gratis å ringe.

Du kan også ta kontakt med legevakten på tlf 116 117 – hvis det står om liv og helse ring 113.

PS! Har du fått med deg medlemskampanjen vår? Hvis du melder deg inn innen 24. desember får du et av de fine SPISFO-smykkene våre inkludert i medlemsprisen! Les mer om medlemskampanjen og hvordan du kan kjøpe SPISFO-smykkene i julegave til deg selv eller noen du er glad i her.

Følg oss på Instagram og Facebook hvis du vil ha oppdateringer på når dagens kalenderluke er publisert her på bloggen!

0 comments

Recent Posts

See All

Ledig stilling som rådgiver i Oslo

Spiseforstyrrelsesforeningen søker en ny medarbeider i 60% stilling til vårt hovedkontor i Oslo. Spiseforstyrrelsesforeningen er en landsdekkende medlemsorganisasjon som tilbyr støtte-, råd- og veiled

INNAFOR UTSIDA - Episode 13 "Barn som pårørende"

I dagens episode snakker Tone og gjest Tale Sofie om hvordan det er å være barn av noen som lider av en spiseforstyrrelse. Da Tale Sofie var 8 år ble moren hennes innlagt med alvorlig anoreksi. I denn

Comments


bottom of page