top of page

16. desember


Vi tenner tre lys i kveld, for lengsel, håp og glede, og åpner luke 16 hvor vi finner vår (nyeste) SPISFO-kollega Kine Albrigtsen.

Kine Albrigtsen er utdannet barnevernspedagog, hun har et sterkt engasjement for å spre informasjon om psykisk helse og har vært frivillig hos oss i SPISFO en stund. Som frivillig har hun blant annet bidratt med kloke, velskrevne tekster til medlemsbladet vårt, og de siste månedene har hun utfordret seg selv og imponert alle oss andre ved flere anledninger.

Først var hun paneldeltaker i panelsamtalen “Vær raus: En samtale om selvmedfølelse og egenomsorg” i anledning Verdensdagen for psykisk helse, en måned senere reddet hun dagen da hun på strak arm tok over ansvaret for bokbadet med psykolog og forfatter Maria Øverås som har skrevet boken “Å bli frisk. Veier ut av spiseforstyrrelser”, og omstendighetene ville ha det til at også årets siste temakveld, en panelsamtale om pårørende, ble Kines ansvar.

Hun har utført alle oppgaver som har kommet hennes vei med raushet, klokskap og et ønske og en vilje til å lære.

Vi har denne høsten i tillegg fått gleden av å ha Kine som kollega og er glade og takknemlige for hennes engasjement og stå-på-vilje!

Kine deler klokt, ærlig og reflektert om psykisk helse, selvmedfølelse, mestring, tilfriskning og livets opp og nedturer på sin egen Instagram-konto @kinemaniac, i tillegg legger hun ut aktuelle saker og tekster på Facebooksiden Nøkkelord.

Her er Kines svar på julespørsmålene:

Hva er ditt julebudskap? Hvis du vil oppnå endring må du gjøre ting annerledes enn du har gjort før. I år skal jeg spise flere pepperkaker og bruke mer tid med de jeg får det bedre av å være sammen med.

Hva er din favoritt juletradisjon? Middagsselskapet hos familien til en barndomsvenn 1. juledag er min favoritt. Og – jeg håper at Sia sitt julealbum fra i fjor blir en desembertradisjon fra nå av!

Hvem vil du sende en julehilsen til? Jeg vil sende en klem til alle de som tør å svare ærlig på spørsmålet “Hvordan har jula vært?”, og alle de som tåler å høre svaret. Dere bidrar til mer aksept og åpenhet.

PS! Har du fått med deg medlemskampanjen vår? Hvis du melder deg inn innen 24. desember får du et av de fine SPISFO-smykkene våre inkludert i medlemsprisen! Les mer om medlemskampanjen og hvordan du kan kjøpe SPISFO-smykkene i julegave til deg selv eller noen du er glad i her.

Følg oss på Instagram og Facebook hvis du vil ha oppdateringer på når dagens kalenderluke er publisert her på bloggen!

0 comments

Comments


bottom of page