Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Temakveld

Lokallagene arrangerer temakvelder flere ganger i året. Temakveld er et foredrag om aktuelle temaer innen psykisk helse, spiseforstyrrelser, behandling og/eller selvhjelp. På temakveldene har du mulighet til å lære noe nytt, lytte til andres historie, møte andre i samme situasjon og utveksle erfaringer.

Tilbudet er gratis, og det vil i kalenderen informeres om hvem tilbudet er åpent for (om det er åpent for alle, kun de som er berørt osv.)

Spiseforstyrrelsesforeningen ønsker å være en åpen og inkluderende organisasjon som tar opp og setter saker som våre medlemmer er opptatt av på dagsorden. Vi har et mål om å stadig være i utvikling og vil gjerne høre fra deg hvis du har tips eller ønsker til temaer vi kan ta opp på temakveldene våre. Ta kontakt med lokallaget der du bor eller send en e-post til post@spisfo.no 

 

Temakveldkalender

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as