Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Takk for fantastisk innsats!

Vi sender snart ut vårt siste medlemsblad på print til alle våre medlemmer.

Vi har besluttet å fortsette i et digital format i en forlengelse av medlemsbladet i stedet for å fortsette på print. Vi ser at det er på nett de aller fleste er i dag - og at vi når ut til langt flere ved å publisere digitalt. Hvordan dette forumet blir videre er ikke helt avklart ennå, men vi ønsker fortsatt å publisere tekster fra dere som vil være med å bidra. Det er så viktig med en arena der deres stemmer blir formidlet og hørt. Mer informasjon vdr dette vil komme ut på nyåret, stay tuned!

Vi vil også avslutningsvis benytte anledningen til å takke alle som har bidratt opp igjennom årene. TUSEN TAKK. Bladet har så og si vært utelukkende basert på bidrag fra dere frivillige - det hadde ikke vært noe medlemsblad uten dere. All ære og kred til dere<3

Vi skrives igjen på nett! 

< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as