top of page

Møt vår rådgiver Patricia

Updated: Apr 26


Patricia er utdannet barnevernspedagog. Hun har variert erfaring med å jobbe med barn og ungdom, både i Norge og i utlandet. Hun tar nå videreutdanning i veiledning, og er kjempeglad for å kunne være en del av SPISFO Østfold.

 

Hun møter deg med en varm smil. I tillegg har hun en sprudlende og positiv holdning, men samtidig ikke redd for å ta den vanskelige samtalen. Hun er omsorgsfull, tålmodig og forståelsesfull. Hun brenner for å øke kunnskap om spiseforstyrrelser, og hjelpe andre som sliter med det. Dette ønsker hun å gjøre ved å løfte individet — fokusere på de gode egenskapene, øke bevissthet og refleksjon over egen situasjon, noe som kan motivere til endring. 

 

«Hurt people hurt people» er et engelsk ordtak hun tror på. Men hun tror også veldig på at gjennom menneskelig samhandling kan folk komme seg gjennom det vanskelige. Hun ønsker å være din cheerleader når du trenger et ekstra push, eller bare trenger noen å snakke med.


Patricia møter dere blant annet på snapchat hver onsdag!



0 comments

Recent Posts

See All

Ledig stilling som rådgiver i Oslo

Spiseforstyrrelsesforeningen søker en ny medarbeider i 60% stilling til vårt hovedkontor i Oslo. Spiseforstyrrelsesforeningen er en landsdekkende medlemsorganisasjon som tilbyr støtte-, råd- og veiled

INNAFOR UTSIDA - Episode 13 "Barn som pårørende"

I dagens episode snakker Tone og gjest Tale Sofie om hvordan det er å være barn av noen som lider av en spiseforstyrrelse. Da Tale Sofie var 8 år ble moren hennes innlagt med alvorlig anoreksi. I denn

bottom of page