top of page

Møt vår rådgiver Anja

Updated: Apr 19


Møt Anja Tyrrell, vår engasjerte og dedikerte rådgiver i Drammen.


Anja kommer fra Alta/Tromsø, har jobbet som helsefagarbeider og pleieassistent i Newcastle England i noen år før hun kom tilbake til Norge i 2011. Hun har en allsidig yrkesbakgrunn og har opparbeidet seg mye erfaring fra arbeid med mennesker i ulike livssituasjoner, blant annet som vekter i Drammen hvor hun også har tatt fagbrev i sikkerhetsfaget. Hun sluttet som vekter i 2023, og i tillegg til rådgiverstillingen i SPISFO jobber hun nå også i Bærum kommune innenfor hjemmesykepleie og praktisk bistand. Anja er ei aktiv dame og gjør også en del frivillig arbeid når anledningen byr seg, både for Union Rock i Drammen og Metalheads Against bullying. Hun har en stor lidenskap for dyr, og drømmen er å en dag kunne eie et småbruk som blir hjem for dyr som er blitt behandlet mindre pent eller er uønsket av andre slik at de kan få sin "Happily Ever After".

 

Anja har erfaring rundt utfordringer med mat, kropp og vekt fra et pårørende perspektiv og har flere ganger sett konsekvensene av hva en ubehandlet spiseforstyrrelse kan gjøre med noen.

Hun har ofte en litt rett på sak approach, og blir beskrevet av andre som ærlig og gjennomsiktig, og er alltid full av ideer til nye måter å gjøre ting på. Liker å hjelpe mennesker, og skulle ønske det var mer enn 24 timer i døgnet.



0 comments

Recent Posts

See All

Ledig stilling som rådgiver i Oslo

Spiseforstyrrelsesforeningen søker en ny medarbeider i 60% stilling til vårt hovedkontor i Oslo. Spiseforstyrrelsesforeningen er en landsdekkende medlemsorganisasjon som tilbyr støtte-, råd- og veiled

bottom of page