top of page

Møt vår rådgiver Lise

Updated: Apr 19


Lise Ramberg - Lokallagsleder i Vestfold. Opptatt av å finne løsninger, sette søkelys på her og nå og veien videre. Leve livet forlengs, heller enn baklengs.


Lise er utdannet barnevernspedagog, gruppeterapeut og veileder/coach. I tillegg har hun videreutdanning i kropp og selvfølelse og familieterapi. Hun har bred kompetanse innenfor det barne- og ungdomspsykiatriske fagfelt, med hovedvekt på spiseforstyrrelser og har lang erfaring med å jobbe individuelt, med familier, søsken, foreldrearbeid og grupper.


Hun tenker at humor og kreativitet kan være en døråpner for vanskelige samtaletemaer. Lise er blid, direkte og pålitelig. Hun er også nysgjerrig på hva som kan være med på å opprettholde en vanskelig livssituasjon og et spiseforstyrret tankemønster og ønsker å jobbe sammen med deg for å flytte fokus over på det du opplever hjelpsomt, og sammen finne løsninger og håp for tilfriskning.


SPISFO Vestfold holder til i Ung Arena+ sine lokaler i Tønsberg (Prestegaten 3 i 1 etasje). Åpningstider: tirsdag 12.30 - 18.00 og torsdag 12.30 - 20.00. Ta kontakt med Lise på lise@spisfo.no / 94 00 72 19 for mer informasjon om våre tilbud.
 

0 comments

Comentários


bottom of page