top of page

Møt vår rådgiver Henriette

Updated: Apr 19


Henriette Ringdal: Sykepleier, IT-entusiast og lokallagsleder med Hjerte.


Møt Henriette Ringdal 28 år, en omsorgsfull lokallagsleder og stolt dyreverns entusiast. Med en sykepleierbakgrunn og en lidenskap for teknologi, balanserer hun nå rollen som lokallagsleder som tar en IT-bachelor for å kunne forene mennesker og teknologi.


Med et hjerte for å hjelpe andre som ikke har det så bra, har Henriette dedikert seg til å etablere et inkluderende lokallag for Spiseforstyrelsesforeningen (SPISFO) i Fredrikstad. I det nyetablerte lokallaget jobber det tre rådgivere, som alle er svært engasjerte og fornøyde med å kunne etablere et tilbud for alle de som på en eller annen måte er berørt av spiseforstyrrelser, eller som har et anstrengt forhold til mat, kropp og vekt. Henriette sin rolle som fylkesleder omhandler å samarbeide med ulike kommunale og private samarbeidspartnere i Østfold, samt tilby rådgivertjenester slik som personlige samtaler, temakvelder, gruppetimer og besvare henvendelser på den nasjonale chat/telefon tjenesten til SPISFO.


Henriette er ikke bare en erfaren sykepleier med en omsorgsfull tilnærming, men også en IT-entusiast som tar en ny bachelorgrad for å kunne integrere teknologi i sitt engasjement for menneskelig omsorg. Henriette tror på betydningen av et fellesskap og streber etter å skape et støttende og trygt miljø for de som sliter med spiseforstyrrelser. Med sitt gode humør, rolige vesen og imøtekommende natur ønsker Henriette å tilby profesjonell støtte, samtidig som å skape en trygg plass for de som søker håp og forståelse. Hun deler gjerne sine erfaring som helsepersonell og pårørende, og hennes personlige tilnærming gjør henne til en ektefølt omsorgsperson i lokalsamfunnet.

Bli kjent med Henriette Ringdal, en omsorgsfull lokallagsleder som brenner for å hjelpe de menneskene som trenger det mest.


0 comments

Comments


bottom of page