Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Vi er tilbake på Snapchat!

Legg oss til som SPISFO (ikke sspisfo)https://www.snapchat.com/add/spisfo 

Velkommen til vår Snapchat-verden med fantastiske Frida foran og bak kameraet!

La oss presentere vår nye Snapchat-ansvarlig; Frida Jensen er 25 år fra Grorud i Oslo, og ved siden av å jobbe hos oss tar hun blant annet en videreutdanning i dokumentarregi. Hun ønsker å bruke Snapchat som en kanal hvor hun kan anvende sine egne erfaringer fra sin tidligere spiseforstyrrelse til å hjelpe andre, ta dere med på forskjellige ting som skjer, stille aktuelle (og uaktuelle?!) spørsmål og bidra med svar der hun kan. Kanskje hun til og med har noe fornuftig å si til tider, hvem vet?!

På onsdager vil Frida ha åpen linje fra kl 11-13 og fra kl 17-19 der du kan kommunisere direkte med henne. Kanskje du lurer på noe? Kanskje du «bare» vil «småsnappe» litt - eller hva enn du ønsker og trenger der og da! Velkommen til vår Snapchat:)

< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as