Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Spiseforstyrrelser og ADHD

Hvordan kan vi forstå og hjelpe personer som strever med ADHD og samtidig har et anstrengt forhold til mat og kropp? ADHD foreningen i samarbeid med SPISFO og Villa Sult - Institutt for spiseforstyrrelser har fått støtte fra ExtraStiftelsen til å gjennomføre en undersøkelse om ADHD og spiseforstyrrelser. 

Vi ønsker å finne ut av hva personer som har ADHD og samtidig et anstrengt forhold til egen kropp trenger av hjelp og støtte.

Vi ønsker å lage to ulike grupper for personer med ADHD og spiseproblematikk. En gruppe for personer med overvekt/overspising (Gruppe 1) og en for anoreksi/bulimi (Gruppe 2). Hver gruppe vil møtes over tre ganger (1,5 times varighet per gang). I gruppene vil personer med ADHD og spiseforstyrrelser sammen med fagpersoner finne ut av og diskutere viktige problemstillinger som opptar personer med ADHD og spiseforstyrrelser og hva som trengs av hjelp og støtte.

 Gruppene vil presentere og diskutere:

  1. Sammenhenger mellom ADHD og spiseforstyrrelser
  2. Hva slags forhold har jeg til mat og kropp?
  3. Matens funksjoner
  4. Hva trenger vi? Hva hjelper?

For hvem?

Deltakelse er gratis. Det er relevant for personer som har diagnosen ADHD og samtidig har et anstrengt forhold til mat og kropp.

Meld din interesse ved å sende mail til bente@villasult.no

< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as