Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Samtalegrupper 2020

Fortsatt noen ledige plasser i våre samtalegrupper i Oslo og Spydeberg - klikk deg inn på sak for mer informasjon.

Samtalegrupper er et tilbud til deg som har et problematisk forhold til mat, kropp og vekt. Det stilles ingen krav til diagnose, du trenger ingen henvisning og det er gratis å delta. Gruppene har inntil 6 deltakere og møtes en gang i uka i totalt 12 uker. Hvert møte varer i to timer og har en fast struktur. 

Det vil ikke være fokus på en bestemt spiseforstyrrelse, men de problemer, tanker og følelser som alle med en spiseforstyrrelse/problemematisk forhold til mat, kropp og vekt kan oppleve som vanskelige. Gruppen kan ikke erstatte profesjonell behandling, men mange bruker tilbudet parallelt med annen type behandling, i påvente av – eller etter endt behandling.

Se her for påmelding og mer info om samtalegruppene.

Send mail til post@spisfo.no hvis du har spørsmål eller ønsker en prat om dette kan være noe for deg. Vi vil gjerne prate med deg.

< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as