Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Ledige plasser i høsten samtalegrupper

Samtalegruppen i Lillehammer og Spydeberg starter 9.oktober og Tromsø starter opp etter høstferien (mer info kommer). Gruppen i Oslo er til info full. 

Samtalegrupper er et tilbud til deg som har et problematisk forhold til mat, kropp og vekt. Det stilles ingen krav til diagnose, du trenger ingen henvisning og det er gratis å delta. Gruppene har inntil 6 deltakere og møtes en gang i uka i totalt 12 uker. Hvert møte varer i to timer og har en fast struktur. 

Det vil ikke være fokus på en bestemt spiseforstyrrelse, men de problemer, tanker og følelser som alle med en spiseforstyrrelse/problemematisk forhold til mat, kropp og vekt kan oppleve som vanskelige. Gruppen kan ikke erstatte profesjonell behandling, men mange bruker tilbudet parallelt med annen type behandling, i påvente av – eller etter endt behandling.

Link om mer detaljer om sted og tidspunkt for gruppene https://www.spisfo.no/tilbud/selvhjelpsgruppe/

Send mail til post@spisfo.no for påmelding eller spørsmål.

< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as