Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Høstens pårørendegrupper

Vi tilbyr i høst pårørendegrupper i Oslo, Drammen, Ski, Lillehammer og Tromsø med oppstart etter høstferien. Tilbudet er gratis og du trenger ikke henvisning.

Det kan være krevende å leve i nære relasjoner til noen som sliter med en spiseforstyrrelse. Mange blir sittende alene med problemer og spørsmål. I våre pårørendegrupper kan du møte andre i samme situasjon som deg selv og dele tanker, følelser og erfaringer med noen som forstår. Vi ønsker å sette fokus på mestring og på det å ta vare på seg selv som pårørende. Gruppene har inntil 8 deltakere og møtes ca 1 gang i måneden. Hvert møte varer i 2 timer og det er totalt 6 samlinger med ulike temaer.

Påmelding via skjema under fanen "Pårørendegrupper" på nettsiden under "Tilbud". Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med oss på post@spisfo.no, vi svarer deg gjerne på dine spørsmål!

< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as