Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Samtalegrupper og andre personlige møter må dessverre avlyses

Vi i SPISFO tar situasjonen på alvor og alle hos oss har hjemmekontor i tiden fremover etter anbefalinger fra myndighetene. Vi ønsker å ta vårt ansvar til den felles dugnaden i Norge for å forhindre videre smittespredning. På grunn av dette vil alle samtaler og samtalegrupper bli avlyst inntil videre.

Mari hos oss vil ta kontakt med de det gjelder og som pdd har avtalt møter i fremtiden og tilby samtaler over telefon. Hvis dere har spørsmål vedrørende samtaler eller samtalegrupper, send mail til mari@spisfo.no. Vi vil informere når vi er tilbake med vanlige åpningstider på kontoret.

Vil vil samtidig oppfordre til å følge rådene til Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet - ikke eventuelle tabloide råd i avisene gitt av andre enn ovennevnte.
 
Mange vi møter i vårt arbeid strever også med angst, og situasjonen med coronaviruset opplever mange utfordrende. Vi vil også oppfordre deg til å prate med noen om du trenger.
 

Vi har åpen informasjons- og støttetelefon og chat som vanlig. Se her for åpningstider.

< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as