Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Bli med i studie om styrketrening

STERK er et forskningsprosjekt som starter høsten 2019 ved Universitetet i Agder (UiA). Målet er å undersøke mulige effeketer av styrketrening hos personer med restriktiv spiseforstyrrelse. Forskningsgruppen søker deltakere over 18 år med restriktiv spiseforstyrrelse (som feks anoreksi) og som går i behandling for dette. 

Styrketrening er funnet gunstig for blant annet et sterkere skjelett, sterkere muskler og kroppssammensetning. Det er uklart hvilken effekt styrektrening kan ha på ulike kroppslige og mentale variabler hos personer med spiseforstyrrelser,- dette ønsker studien å se nærmere på.

Selve treningen vil foregå utover høsten 2019 over totalt 16 uker, hvorav tre treninger per uke. Treningen er lokalisert til UiA, Gimlemoen, Kristiansand. Du vil få god veiledning mens du trener og ukentlig oppfølging av fagpersoner. Ved spørsmål og/eller interesse se under for kontaktpersoner, de tar gjerne en uforpliktende dialog over telefon eller mail.

Line Nygaard, tlf: 46943551, e-post: line.nygaard@halden.net

Maria T. Heggheim, tlf: 92882389, e-post: maria.heggheim@hotmail.com

Monica T. Torstveit, tlf: 38141831, e-post: monica.k.torstveit@uia.no

< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as