Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Tidligere saker

Bli medlem nå - få vår #BRANOK-bag og støtt en viktig sak!

Denne kan bli din! Vi er i gang med vår #BRANOK-kampanje der alle som tegner medlemskap får denne bagen. Vi byr også på sterkt redusert innmeldingspris til kr 50 ut året pluss ut 2021! (Kampanjen varer ut 2020).

Som medlem bidrar du til mer åpenhet, større forståelse og økt kunnskap om spiseforstyrrelser og psykisk helse. Meld deg inn i dag og støtt vårt viktige arbeid. 

Årets digitale landsmøte

Vi ønsker velkommen til årets heldigitalE landsmøte 2020, onsdag 25.november. 

Landsmøte vil bli holdt digitalt på Teams (det ble skrevet Zoom sist men er endret). Landsmøte starter kl. 18:00 og forventes å være ferdig kl. 20:00Registrering er fra kl 17:30

 

 

 

Samtalegrupper og andre personlige møter må dessverre avlyses

Vi i SPISFO tar situasjonen på alvor og alle hos oss har hjemmekontor i tiden fremover etter anbefalinger fra myndighetene. Vi ønsker å ta vårt ansvar til den felles dugnaden i Norge for å forhindre videre smittespredning. På grunn av dette vil alle samtaler og samtalegrupper bli avlyst inntil videre.

Vi er tilbake med utvidet åpningstid

Vi er tilbake med utvidet åpningstider på vår informasjons- og støttetelefon og chat.

Våre åpningstider:

Mandag: 09.00 – 16.00*
Tirsdag: 09.00 – 16.00*
Onsdag: 09.00 - 16.00*
Torsdag: 09.00 - 16.00*
Fredag: 09.00 – 16.00*
* Mellom 12.00 og 13.00 er telefonen og chat ikke betjent. 

Velkommen til en fortrolig prat med oss på telefon 22 94 00 10 eller på chatten vår. Les mer om vår informasjons- og støttetelefon her og om vår chat her.

Ivaretakelse av personer med rus- og psykiske lidelser i kommunen under koronavirus

Koronavirus - beslutninger og anbefalinger fra Helsedirektoratet. Les her.

Vi er tilbake på Snapchat!

Legg oss til som SPISFO (ikke sspisfo) her!

Velkommen til vår Snapchat-verden med fantastiske Rooy Rodriguez Ramirez foran og bak kameraet!

Bokbad: Å bli frisk. Veier ut av spiseforstyrrelser.

Journaliststudent Mathilde Waale var tilstede på da vi torsdag 1.november hadde bokbad med forfatter av boken; Å bli frisk - veier ut av spiseforstyrrelser, Maria Alstad Øverås. Hele saken kan du lese her

SPISFO på God Morgen Norge

Tirsdag 6. juni stilte en av våre fantastiske frivillige, Susanne, opp på God Morgen Norge sammen med vår kollega Anette. 

Rooy om spiseforstyrrelser

Møt Rooy (38), som har slitt med spiseforsyrrelser i store deler av livet sitt. Rooy forteller om hvordan det er å være mann med denne lidelsen, og han deler tips og erfaringer med gutter og menn i samme situasjon.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as