Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Tidligere saker

Vi ønsker å se ditt bilde📷 Instagramkampanje #verdifulleøyeblikk 🙏

Vi kjører en inspirasjonskampanje med navnet #verdifulleøyeblikk fom mandag 22. juni - 12.juli der du laster opp bildet ditt på din private Instagramkonto og hashtagger bildet med nettopp #verdifulleøyeblikk og @-er oss med @spisfo_ 

Samtalegrupper og andre personlige møter må dessverre avlyses

Vi i SPISFO tar situasjonen på alvor og alle hos oss har hjemmekontor i tiden fremover etter anbefalinger fra myndighetene. Vi ønsker å ta vårt ansvar til den felles dugnaden i Norge for å forhindre videre smittespredning. På grunn av dette vil alle samtaler og samtalegrupper bli avlyst inntil videre.

Vi holder åpent hele sommeren

Vi vet at sommeren kan være ekstra krevende for en som strever med forholdet til mat, kropp og vekt, derfor er vår nasjonale informasjons- og støttetelefon og chat betjent i hele sommer. 

Mandag: 10.00 – 16.00
Tirsdag: 10.00 – 16.00
Onsdag: Ikke betjent
Torsdag: Kun chat som er betjent
Fredag: 10.00 – 16.00

Velkommen til en fortrolig prat med oss på telefon 22 94 00 10. Les mer om vår informasjons- og støttetelefon her og om vår chat her.

Ivaretakelse av personer med rus- og psykiske lidelser i kommunen under koronavirus

Koronavirus - beslutninger og anbefalinger fra Helsedirektoratet. Les her.

Vi er tilbake på Snapchat!

Legg oss til som SPISFO (ikke sspisfo) her!

Velkommen til vår Snapchat-verden med fantastiske Rooy Rodriguez Ramirez foran og bak kameraet!

Landsmøte i april utsettes til høsten

Pga nåværende situasjon med coronavirus utsetter vi Landsmøtet til høsten. Nærmere informasjon kommer nærmere tidspunktet. 

Samtalegrupper 2020

Fortsatt noen ledige plasser i våre samtalegrupper i Oslo og Spydeberg - klikk deg inn på sak for mer informasjon.

Pårørendegrupper 2020

Dette halvåret tilbyr vi pårørendegruppe i Oslo. I våre pårørendegrupper kan du møte andre i samme situasjon som deg selv og dele tanker, følelser og erfaringer med noen som forst

Spiseforstyrrelser og ADHD

Hvordan kan vi forstå og hjelpe personer som strever med ADHD og samtidig har et anstrengt forhold til mat og kropp? ADHD foreningen i samarbeid med SPISFO og Villa Sult - Institutt for spiseforstyrrelser har fått støtte fra ExtraStiftelsen til å gjennomføre en undersøkelse om ADHD og spiseforstyrrelser. 

Bokbad: Å bli frisk. Veier ut av spiseforstyrrelser.

Journaliststudent Mathilde Waale var tilstede på da vi torsdag 1.november hadde bokbad med forfatter av boken; Å bli frisk - veier ut av spiseforstyrrelser, Maria Alstad Øverås. Hele saken kan du lese her

Har du eller har du hatt et barn med anoreksi?

Har barnet blitt voksent og har dere opplevd overgangen mellom barne-og ungdomspsykiatrisk- og voksenpsykiatriske helsetjenester? Stipendiat Veronica Lockertsen ved Oslo universitetssykehus og ROS har et kvalitativt forskningsprosjekt som undersøker denne overgangen og ønsker deres erfaringer.

SPISFO på God Morgen Norge

Tirsdag 6. juni stilte en av våre fantastiske frivillige, Susanne, opp på God Morgen Norge sammen med vår kollega Anette. 

Rooy om spiseforstyrrelser

Møt Rooy (38), som har slitt med spiseforsyrrelser i store deler av livet sitt. Rooy forteller om hvordan det er å være mann med denne lidelsen, og han deler tips og erfaringer med gutter og menn i samme situasjon.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as