Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Tidligere saker

Vi er tilbake på Snapchat!

Legg oss til som SPISFO (ikke sspisfo)https://www.snapchat.com/add/spisfo 

Velkommen til vår Snapchat-verden med fantastiske Frida foran og bak kameraet!

Vil du være med på å forebygge spiseforstyrrelser?

Det kan du ved å delta i denne studien i regi av Regional Seksjon for Spiseforstyrrelser (RASP), Oslo Universitetssykehus. Ditt bidrag betyr mye! 

Ledige plasser i høsten samtalegrupper

Samtalegruppen i Lillehammer og Spydeberg starter 9.oktober og Tromsø starter opp etter høstferien (mer info kommer). Gruppen i Oslo er til info full. 

Høstens pårørendegrupper

Vi tilbyr i høst pårørendegrupper i Oslo, Drammen, Ski, Lillehammer og Tromsø med oppstart etter høstferien. Tilbudet er gratis og du trenger ikke henvisning.

SPISFOs brukerundersøkelse 2019

Spiseforstyrrelsesforeningen ønsker å høre fra deg!

Bli med i studie om styrketrening

STERK er et forskningsprosjekt som starter høsten 2019 ved Universitetet i Agder (UiA). Målet er å undersøke mulige effeketer av styrketrening hos personer med restriktiv spiseforstyrrelse. Forskningsgruppen søker deltakere over 18 år med restriktiv spiseforstyrrelse (som feks anoreksi) og som går i behandling for dette. 

Spiseforstyrrelser og ADHD

Hvordan kan vi forstå og hjelpe personer som strever med ADHD og samtidig har et anstrengt forhold til mat og kropp? ADHD foreningen i samarbeid med SPISFO og Villa Sult - Institutt for spiseforstyrrelser har fått støtte fra ExtraStiftelsen til å gjennomføre en undersøkelse om ADHD og spiseforstyrrelser. 

Bokbad: Å bli frisk. Veier ut av spiseforstyrrelser.

Journaliststudent Mathilde Waale var tilstede på da vi torsdag 1.november hadde bokbad med forfatter av boken; Å bli frisk - veier ut av spiseforstyrrelser, Maria Alstad Øverås. Hele saken kan du lese her

Har du eller har du hatt et barn med anoreksi?

Har barnet blitt voksent og har dere opplevd overgangen mellom barne-og ungdomspsykiatrisk- og voksenpsykiatriske helsetjenester? Stipendiat Veronica Lockertsen ved Oslo universitetssykehus og ROS har et kvalitativt forskningsprosjekt som undersøker denne overgangen og ønsker deres erfaringer.

SPISFO på God Morgen Norge

Tirsdag 6. juni stilte en av våre fantastiske frivillige, Susanne, opp på God Morgen Norge sammen med vår kollega Anette. 

Rooy om spiseforstyrrelser

Møt Rooy (38), som har slitt med spiseforsyrrelser i store deler av livet sitt. Rooy forteller om hvordan det er å være mann med denne lidelsen, og han deler tips og erfaringer med gutter og menn i samme situasjon.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as