Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Sommerleir 2018

Vi har herved gleden av å invitere alle våre medlemmer til sommerleir!

SPISFOs Sommerleir 2018 finner sted på Haugetun folkehøyskole i Fredrikstad fra mandag 30. juli til lørdag 4. august. Skolen ligger i Fredrikstad kommune i landlige omgivelser men allikevel sentralt midt mellom byene Sarpsborg og Fredrikstad.

Les mer om Haugetun folkehøyskole her.

Viktig: Du må være medlem for å kunne delta på sommerleiren. Er du ikke medlem kan du melde deg inn via innmeldingsskjema som du finner her, eller ved å bruke vipps;  Betal og send navn, adresse, e-post og fødselsdato på melding i VIPPS til 79498

Påmeldingsfrist: 15. juni

Ankomst og registrering: Mandag 30. juli 
Avreise: Lørdag 4. august, etter lunsj.

Pris: 2 950 kr per person

I prisen inngår følgende: 
Overnatting på enkeltrom 5 netter
Middag ankomstdagen
Tre måltider og kaffe på kveldene tirsdag – fredag
Frokost og lunsj lørdag

Det vil i tillegg til de fastsatte måltidene være mulig å smøre med seg matpakke alle dager*

*Det er ikke mulig å kjøpe mineralvann eller andre dagligvareprodukter på selve skolen, men det er flere butikker i nærheten. Hvis det er noen spesielle matvarer eller annet du trenger/ønsker i løpet av uka har anbefaler vi at du tar det med selv, men det vil også være mulighet for å handle i butikkene i nærheten.

Det er trådløst nettverk på fellesrom og borom.

Det er dyne og pute på alle rom. Sengetøy kan leies for 100 kr.

19 av rommene har bad på rommet,  hvis du ikke har rom med bad, er det egne adskilte dusjer og toaletter rett i nærheten av rommet ditt.

Har du ønske bad på rommet vil det komme et tillegg i prisen på 300 kr. 

NB! På grunn av begrenset antall rom med eget bad gjelder førstemann til mølla-prinsippet.

Påmeldingen er ikke fullført før depositumet på 1000 kr er betalt – frist for betaling av depositum på 1000 kr er 14 dager etter påmelding via skjemaet under. 

Påmeldingen er bindende og depositumet vil ikke bli tilbakebetalt ved avmelding.

Siste frist for betaling av resterende beløp er 15. juni.


Kurs

Vi tilbyr fem spennende hovedkurs med dyktige og profesjonelle kursholdere, i tillegg vil det arrangeres ulike aktiviteter på ettermiddag og kveldstid.

Les gjennom kursbeskrivelsene og meld deg på det kurset du tenker kunne passe for deg. Det er begrenset antall plasser på kursene, det er derfor ønskelig at du fyller ut tre ønsker i prioritert rekkefølge i innmeldingsskjema under.

Viktig! Alle som ikke har deltatt på leir før må delta på kurset ”Når følelser blir mat”.

Når følelser blir mat
Kurset tar sikte på å gi deltakerne en innsikt i og forståelse for mekanismene bak en spiseforstyrrelse; Hva kan ligge bak, hva kan ha utløst den og hva kan være med på å opprettholde den? Kurset varierer mellom undervisning, samtaler og gruppearbeid. Målet er å se nærmere på hva som ofte skjer når tanker og følelser knyttet til mat, kropp, trening og vekt går utover livskvalitet og fungering i hverdagen.

Alle som ikke har deltatt på leir før må delta på kurset ”Når følelser blir mat”.

I raushetens tegn
På dette kurset vil du kunne utforske ulike veier inn til din oppmerksomhet og tilstedeværelse. Når vi er oppmerksom til stede, kan vi også oppdage, erfare og lære mer om oss selv. Gjennom øvelser, fantasireiser og samtaler, vil du få muligheten til å utforske din frykt og kjærlighet, dine egenskaper og raushet, muligheter og potensialer. 

Ved å bli bevisst egne tanker og følelser, hvordan du påvirker og påvirkes, kan du oppdage mer av den du er og hva raushet og kjærlighet kan gjøre for deg i ditt liv.

Følelsesbevissthet 
Målet med dette kurset er at deltakeren får en bedre kjennskap til følelser, hvordan følelsene våre påvirker oss i hverdagen og i relasjon til andre. Hva vil det si å regulere følelser? Hvordan regulerer vi følelser? Og hvordan utvikler vi vår kjennskap til følelsene våre fra fødselen av? Kurset er et foreldreveiledningsprogram, men passer godt for de som ønsker å forstå følelser og sitt eget omsorgssystem. Kurset vil inneholde en blanding av workshop, forelesning og veiledning.

Kunsten – finn ditt visuelle språk
Dette kurset handler om å bruke sansene våre, og stimulere kreativiteten til å bli kjent med oss selv og  hvordan vi som mennesker kan møtes gjennom det visuelle. Målet med kurset er at du kan finne en ny måte å uttrykke deg på som kan tas i bruk som et selvhjelpsverktøy i tilfriskningsprosessen fra spiseforstyrrelsen. 

Det fordrer ingen forkunnskaper innen maling og tegning, kun nysgjerrighet. Kurset passer for de som allerede har gått en stund I terapi. 

Kreativ skriving
På dette kurset får du mulighet til å utforske språket og skrivingens muligheter. Gjennom innføring i skriveteknikker og ulike praktiske skriveøvelser vil deltakerne få mulighet til å utfordre seg selv og øve på å bruke skrivingen som en kreativt, leken og utforskende uttrykksform og mulig terapeutisk verktøy  Målet er å se på muligheten for om skrivingen kan hjelpe den enkelte til å våge å være mer åpen og ærlig med seg selv.

Har du spørsmål om leiren ta kontakt med oss på post@spisfo.no

Det bes om at alle som ønsker å delta på leir oppgir navn og kontaktinfo til nærmeste pårørende.

Alle feltene i påmeldingsskjema må fylles ut. Hvis du ikke har vært med på leir tidligere må velge kurset "Når følelser blir mat".
Mat/allergi-feltet fylles kun ut hvis du er vegeterianer/veganer eller har allergier det må tas hensyn til.

Påmeldingsskjema sommerleir 2018

*For rom med eget bad kommer et tillegg i prisen på 300 kr. 


** Det er dyne og pute på alle rom. Hvis du ikke ønsker å leie sengetøy må du ta med eget.


På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as