Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Sommerleir

Spiseforstyrrelsesforeningens sommerleir passer for alle fra 18 år og oppover som har eller har hatt en spiseforstyrrelse. SPISFO er en selvhjelpsorganisasjon og sommerleiren bygger på selvhjelpsprinsippet. Du eier muligheten til forandring, og sommerleiren er en gylden mulighet til å bli ennå bedre kjent med deg selv og din personlige utvikling.

På sommerleiren tilbys en bredde av kurs slik at det passer både for deg som har en spiseforstyrrelse og er midt i behandling, deg som nettopp har erkjent at du har en spiseforstyrrelse, og deg som er friskere. Sommerleiren er vårt flaggskip gjennom flere tiår, arrangeres hvert år og er et frirom for selvutvikling hvor det er plass til alt og alle. Programmet er lagt opp slik at det blir god tid til egentid/fritid, aktiviteter og sosialt samvær etter kursene.

Sommerleiren er et sted å møte andre som har lignende utfordringer. Samholdet mellom deltakerne er unikt, og uken kan bli en berikende erfaring på veien ut av en spiseforstyrrelse. Unn deg selv å oppleve at du ikke er alene om å trøble med mat, vekt, kropp og selvfølelse - gi deg selv et pusterom i hverdagen for å utforske deg selv i omgivelser som vektlegger respekt, anerkjennelse og trygghet.

Tidligere deltakere om det å være på leir
"For meg har det vært en stor trøst å snakke med andre. Hadde aldri snakket med noen om spiseforstyrrelsen min før. Det var deilig og frigjørende."
"Jeg har hatt det så utrulig godt med meg selv. Føler at jeg endelig har blitt sett, møtt som et helt menneske. Ikke som et problem."
"Er veldig stolt av meg selv fordi jeg har vært en del av denne fantastiske reisen inn i meg selv. Og også fått tillatelse til å reise inn i andre, på en måte."
"Alle behandlet meg med respekt og anerkjennelse, jeg kunne bare være meg - og det var mer enn nok."

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as