Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Frivillig arbeid

Vi har mange spennende muligheter for deg som ønsker å bidra hos oss.

SPISFO er en selvhjelpsorganisasjon som i stor grad baserer seg på frivillig arbeid. Det forutsetter at mennesker som har eller har hatt spiseforstyrrelser har lyst og anledning til å delta i arbeidet. Å delta som frivillig bidrar positivt i egen utviklingsprosess, samtidig som arbeidet som utføres bidrar til at andre kan få det bedre. Frivillige får gi av seg selv og får mye tilbake.

Å være frivillig i SPISFO innebærer å bruke deler av sin fritid til arbeid sammen med mennesker som har vært gjennom mye av det samme som deg. Du møter et trygt fellesskap der du kan utvikle deg selv og møte eventuelle nye utfordringer i ditt eget tempo. Det er allerede mange som deltar, men vi trenger alltid flere.

Hos oss er det plass til og behov for alle. Vi trenger deg som har noen ledige timer en gang i blant og som ønsker å gjøre en innsats når du selv har mulighet, uten å forplikte deg til noe fast. Vi har også bruk for deg som har litt mer tid og som gjerne vil være med på noe mer forpliktende og varig. Du er velkommen uansett hvor du står i din egen personlige prosess. De fleste aktivitetene våre foregår på kveldstid, men vi trenger også av og til hjelp på kontoret på dagtid.

Ta kontakt med ditt nærmeste lokallag for mer informasjon og opplæring.

Kunne du tenke deg å starte et lokallag i ditt fylke? Ta kontakt med frivillighetskoordinator Mona Larsen på mona@spisfo.no

Lokallagene arrangerer åpne frivilligmøter med jevne mellomrom der du kan høre mer om det å være frivillig i SPISFO. Datoer for frivilligmøter kommer snart.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as