Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Åpen kveld

Velkommen til åpen kveld hos lokallagene – en uformell møteplass hvor du kan komme akkurat som du er og treffe andre som har eller har hatt en spiseforstyrrelse.

Hos oss kan du også male, tegne, lese, strikke, spille spill - eller kanskje du har noe eget hobbyutstyr du ønsker å ta med? Eller vil du bare komme inn og drikke en kopp kaffe eller te, og slå av en prat? Det vil være en ansvarlig fra oss som tar deg godt i mot denne kvelden.

Det er ingen påmelding og tilbudet er gratis.

Oslo: Onsdag 17.00 – 21.00. NB: Fom 1. mars vil det ikke lenger være åpen kveld hver onsdag. Lokallaget i Oslo og Akershus ønsker å være til for medlemmene våre, men med begrensede ressurser må vi ta en løpende vurdering på hvordan vi bruker dem best. Slik situasjonen er per dags dato velger vi derfor å redusere tilbudet fra en gang i uka til en gang i måneden. Vi holder åpent den siste onsdagen i hver måned fra 17.00 til 21.00 hvis det ikke står annet på nettsidene. 

Neste åpen kveld blir onsdag 24. mai. NB: Merk dato. Åpen kveld blir som regel arrangert siste onsdag i måneden, men pga temauken som Oslo og Akershus lokallag skal arrangere fra 29.mai - 2.juni er Åpen kveld flyttet til 24.mai.

Trondheim: Har pdd ikke åpen kveld som tilbud.

Tromsø: Har pdd ikke åpen kveld som tilbud.

Oppland:

 

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Følg oss: