Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

SPISFO bidrar i media

Å imøtekomme media og uttale oss om spiseforstyrrelser, ser vi på som en svært viktig del av organisasjonens arbeid for å spre opplysninger og å sette dette temaet på den politiske dagsorden. Vi uttaler oss gjerne på vegne av organisasjonen, eller formidler kontakt med personer som kan uttale seg om det å ha egenerfaring med spiseforstyrrelser.

Dersom du ønsker en uttalelse fra oss, kontakt daglig leder Elin Olsen på
tlf: 22 94 00 17/98 01 07 33 eller e-post: elin@spisfo.no 

Våre formål

  • Å støtte og hjelpe alle over 18 år som har eller har hatt en spiseforstyrrelse og deres nærmeste.
  • Å spre kunnskap om spiseforstyrrelser slik at lidelsene blir tatt på alvor. Gjennom informasjon ønsker vi å forebygge at flere utvikler spiseforstyrrelser, og samtidig øke kunnskapene blant helsepersonell og hos befolkningen for øvrig.
  • Å få opprettet et helhetlig og tverrfaglig behandlingstilbud i offentlig regi, ved å synliggjøre dette behovet overfor myndighetene.

 

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as