Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Vi holder åpent hele sommeren!

Vi vet at sommeren kan være en utfordrende tid for mange og har derfor åpne linjer hele sommeren på vår nasjonale informasjons- og støttetelefon og på vår chat. Fom 8.juli tom 30.juli vil det være endringer i åpningstidene, og både telefon og chat er betjent mandag og tirsdag fra 09.00-16.00. Vi har erfart at ord hjelper!

Av og til kan det være godt å ha noen å snakke med. Vår nasjonale informasjons- og støttetelefon og chat er et lavterskeltilbud hvor alle kan ringe inn/skrive inn.  Telefonen og chatten betjenes kun av ansatte eller opplærte frivillige som enten har egenerfaring eller er pårørende, og alle har taushetsplikt.

Til oss ringer og skriver de som har en spiseforstyrrelse selv, de som lurer på om de kanskje har det og de som er bekymret for en av sine nærmeste. Også lærere, trenere og helsepersonell som ønsker veiledning tar kontakt med oss.

Du kan ringe eller skrive med oss når du trenger noen å snakke med/chatte med, ønsker svar på ulike spørsmål omkring spiseforstyrrelser, om SPISFO og våre aktiviteter, eller ønsker å bestille skriftlig informasjon.

For å chatte med oss går du inn på forsiden av vår nettside og nederst til høyre vil det dukke opp et meldings-ikon/prateboble-ikon når chatten er betjent. Dette ikonet ruller med nettsiden når du scroller ned eller opp. Du trykker så på dette ikonet for å starte en chat-dialog med oss. Når chatten ikke er tilgjengelig vil det vises et mail-ikon der. Her kan du sende oss mail hvis du ønsker at vi skal kontakte deg ved første mulige anledning ved å trykke på dette ikonet. 

 

(Foto: Shutterstock)

< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as