Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Bli med på vår Instagramkonkurranse #verdifulleøyeblikk

Del dine verdifulle øyeblikk med oss - og bli med på å inspirere andre i sommer!

I hele juli skal vi ha en Instagramkonkurranse hvor vi ønsker å dele deres bilder. Vi vil reposter "Dagens bilde" hver dag, og hver uke trekker vi ut en heldig vinner som får et av de fine «Bra nok- smykkene» våre. Klikk på overskrift for å lese mer om tematekst #verdifulleøyeblikk og kriteriene for konkurransen.

Vi gleder oss til å se DITT bidrag!

Ikke alle gleder seg til sommerferien. For mange kan sommeren både kan være lang og vanskelig. Det er ferieavvikling og mange opplever kanskje en pause i behandlingen og at aktivitetene de vanligvis deltar på er stengt. 

Det er ikke alltid enkelt å prøve å fokusere på gode ting i livet mår man strever. Det er ikke ofte man klarer å se det fine og det magiske verden kan by på når man er langt nede og kun ser mørke. Da ser man «alt» gjennom depresjonens, angstens og/eller spiseforstyrrelsens «briller». Selv om det der og da, i bekmørket, ikke kjennes meningsfullt ut å skulle lete etter det gode er det nettopp det som kan være med på å skape (mer) lys i tunnelen; å jobbe for å skape håp og tro er for mange beintøft, ferskvare og ikke minst meget viktig for å stable seg på beina uten spiseforstyrrelsen som mestringsstrategi og (uhensiktsmessig) krykke.

Det er så lett å overse de små, men så viktige og verdifulle øyeblikkene; det kan være lukten av nyslått gress, lukten av saltvann, en sval sommerbris, dagens første kaffe, et smil fra en som vil deg vel, en blaff fra et barndomsminne som var fylt med magi - kanskje julaften? Eller bursdag? Kan det få deg til å smile i et lite sekund? Disse små, men verdifulle øyeblikkene kan en dag bli veien til friskere og frisk. Forskning viser at vår hjerne er meget plastisk og fleksibel - det er mulig å trene opp evnen til å ta inn mer av det gode - og øvelse gjør (ofte!) mester. Håper du har hatt et verdifullt øyeblikk i dag - eller flere - og vil dele de med oss! 

 

Instagramkonkurranse #verdifulleøyeblikk

Når: 1.juli – 31. juli

Kriterier:

Du kan delta i konkurransen via Instagram. For å delta må du være registrert som bruker på denne applikasjonen. Konkurransen går ut på å laste opp et bilde med tema «verdifulleøyeblikk», se mer utdypende om tema på nettsiden vår og på Instagramkontoen vår. Du går frem ved å laste opp et bilde og hashtagge det med #verdifulleøyeblikk og @spisfo_. Etter å ha lastet opp et bilde kan du dele det med venner i andre sosiale medier og publisere det andre steder på internett.

En egen jury bestående av representanter fra sekretariatet avgjør vinnerne basert på de bildene som er lastet opp på Instagram med riktig hashtagg og @. Hver dag, så sant det er sendt inn bilder den dagen, vil vi reposte #Dagens bilde» fra de bildene som er lastet opp med hashtagg #verdifulleøyeblikk og @spisfo_. Dette er ikke nødvendigvis vinnerne, men kan være det.

Det vil bli kåret totalt 4 vinnere som får hvert sitt «Bra nok-smykke» hver uke i juli. Vinnerne annonseres etter hver uke i juli, og de vil bli kontaktet via vedkommendes Instagramkonto, hvorpå vi trenger at vedkommende kontakter oss via email slik at vi kan få adresse for å sende ut «Bra nok-armbånd».

SPISFO forbeholder seg retten til å utelukke eller avvise personer og resultater hvis det er mistanke om juks eller opplasting av upassende innhold. Juryens beslutning er endelig og kan ikke overklages.

SPISFO påtar seg ikke ansvar for materialet som hashtagges med #verdifulleøyeblikk og @spisfo, eller sendes til serverne våre. Innsendt materiale, inklusiv spørsmål og meldinger, håndteres ikke som fortrolig eller eksklusiv eiendom. SPISFO forbeholder seg retten til å bruke det innsendte materialet etter eget skjønn og uten kompensasjon

< TILBAKE

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as