Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Aktuelt

SPISOs brukerundersøkelse 2019

Spiseforstyrrelsesforeningen ønsker å høre fra deg!

Pårørendegruppe Oslo og Lillehammer - vår 2019

Det starter opp nye pårørendegrupper med veileder i Oslo og Lillehammer i januar 2019. 

Samtalegruppe Oslo - vår 2019

I januar starter det opp to samtalegrupper med veileder. Samtalegruppene er for alle som opplever eller har opplevd å ha et vanskelig forhold til mat, kropp, vekt og/eller trening.

Bli medlem - få valgfritt SPISFO-smykke gratis!

Meld deg inn i dag og hjelp oss i kampen mot spiseforstyrrelser!

Bokbad: Å bli frisk. Veier ut av spiseforstyrrelser.

Journaliststudent Mathilde Waale var tilstede på da vi torsdag 1.November hadde bokbad med forfatter av boken; Å bli frisk - veier ut av spiseforstyrrelser, Maria Alstad Øverås. Hele saken kan du lese her

SPISFO på God Morgen Norge

Tirsdag 6. juni stilte en av våre fantastiske frivillige, Susanne, opp på God Morgen Norge sammen med vår kollega Anette. 

Rooy om spiseforstyrrelser

Møt Rooy (38), som har slitt med spiseforsyrrelser i store deler av livet sitt. Rooy forteller om hvordan det er å være mann med denne lidelsen, og han deler tips og erfaringer med gutter og menn i samme situasjon.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as