Informasjons- og støttetelefon: 22 94 00 10
Gå til innholdet
Meny

Tidligere saker

Bli med på vår Instagramkonkurranse #verdifulleøyeblikk

Del dine verdifulle øyeblikk med oss - og bli med på å inspirere andre i sommer!

I hele juli skal vi ha en Instagramkonkurranse hvor vi ønsker å dele deres bilder. Vi vil reposter "Dagens bilde" hver dag, og hver uke trekker vi ut en heldig vinner som får et av de fine «Bra nok- smykkene» våre. Klikk på overskrift for å lese mer om tematekst #verdifulleøyeblikk og kriteriene for konkurransen.

Vi gleder oss til å se DITT bidrag!

Pårørendegrupper høst

Samtalegruppe i Oslo starter mandag 9. september 17-19, andre byer det skal være grupper i er foreløpig Lillehammer (dato kommer), Tromsø (dato kommer) og Lakselv (dato kommer).  

SPISFOs brukerundersøkelse 2019

Spiseforstyrrelsesforeningen ønsker å høre fra deg!

Vi holder åpent hele sommeren!

Vi vet at sommeren kan være en utfordrende tid for mange og har derfor åpne linjer hele sommeren på vår nasjonale informasjons- og støttetelefon og på vår chat. Fom 8.juli tom 30.juli vil det være endringer i åpningstidene, og både telefon og chat er betjent mandag og tirsdag fra 09.00-16.00. Vi har erfart at ord hjelper!

Bli medlem - få valgfritt SPISFO-smykke gratis!

Meld deg inn i dag og hjelp oss i kampen mot spiseforstyrrelser!

Vil du være med på å forebygge spiseforstyrrelser?

Det kan du ved å delta i denne studien i regi av Regional Seksjon for Spiseforstyrrelser (RASP), Oslo Universitetssykehus. Ditt bidrag betyr mye! 

Bokbad: Å bli frisk. Veier ut av spiseforstyrrelser.

Journaliststudent Mathilde Waale var tilstede på da vi torsdag 1.november hadde bokbad med forfatter av boken; Å bli frisk - veier ut av spiseforstyrrelser, Maria Alstad Øverås. Hele saken kan du lese her

SPISFO på God Morgen Norge

Tirsdag 6. juni stilte en av våre fantastiske frivillige, Susanne, opp på God Morgen Norge sammen med vår kollega Anette. 

Rooy om spiseforstyrrelser

Møt Rooy (38), som har slitt med spiseforsyrrelser i store deler av livet sitt. Rooy forteller om hvordan det er å være mann med denne lidelsen, og han deler tips og erfaringer med gutter og menn i samme situasjon.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Vi finnes flere steder i landet

Finn ditt lokallag

Design: Tenk Kommunikasjon / Utviklet av: Imaker as